szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Ötcentis madártollat távolítottak el egy amerikai kisgyermek arcából. A toll golflabdányi duzzanatot okozott és feltehetően egy párnából származott.

Ötcentis madártollat távolítottak el az orvosok egy héthónapos kislány arcán lévő duzzanatból az Amerikai Egyesült Államokban. Mya édesanyja a hétvégén vitte a Kansas államban lévő egyik kórház sürgősségi osztályára kislányát, mivel a gyerek arcán golflabda-nagyságú duzzanat alakult ki az állkapocs magasságában. Az orvosok ezt megduzzadt nyirokmirigynek tartották, ezért hazaküldték a kislányt.

Amikor másnap egy fehér, csúcsban végződő dolog bukkant elő a duzzanatból, a szülők egy másik kórházba vitték Myát, ahol kiderült, egy madártollról van szó, amelyet aztán el is távolítottak.

Az apa, Aaron Whittington elmondta, az orvosok feltételezése szerint a valószínűleg egy párnából származó tollat Mya lenyelte és az valahol az arca és a torka között megakadt. Teste aztán mindent megtett, hogy megszabadjon az idegen testtől. Ez feltehetőleg hónapokig tartott. A szülők szerint Mya néhány hete sokat sírt és nyomogatta a bal füle alatti területet. Szülei azt gondolták, fülgyulladása lehet vagy a foga nő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Debreceni Egyetem szenátusa csont nélkül megszavazta a modellváltást

A Debreceni Egyetem szenátusa csont nélkül megszavazta a modellváltást

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

Közmunkára ítéltek egy zuglói önkormányzati képviselőt

Közmunkára ítéltek egy zuglói önkormányzati képviselőt