szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy új kutatás szerint magunknak és a pénztárcánknak sem teszünk jót azzal, ha túl hamar kezdünk jegyeket és szállást foglalni a nyaralásra - írja a Telegraph.

Egy új kutatás eredménye szembe megy a turisztikai szakértők azon alapszabályával, mely kimondja, minél előbb foglalunk magunknak jegyet vagy szállást, annál jobban járunk. A Skycanner kutatása az utazási oldalon az elmúlt három év alatt elindított több, mint kétmillió keresésen és az azonos időintervallum piaci tendenciáin alapszik A brit oldal felmérese szerint az ideális megoldás várni, de nem túl sokat: Spanyolország esetében öt, Görögországnál három, a tengerentúlra pedig huszonegy héttel az utazás előtt érdemes elkezdenünk szervezkedni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!