szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Springfield a The Woolmark Company-val együttműködésben elindította új, kötött holmikat tartalmazó kollekcióját.

A Springfield a The Woolmark Company-val együttműködésben elindította új, kötött holmikat tartalmazó kollekcióját. Ezek a gyapjúpulóverek a téli időszak alapdarabjai lesznek, a Woolmark emblémája pedig az egyik legelismertebb minőségi szimbólum.

A Springfield és a Woolmark azonban szeretné megismertetni az emberekkel a gyapjú ausztráliai eredetét, és a gyapjúkészítés igazi sztárját a merinói juhot, valamint a gyapjú mint természetes anyag előnyeit is. Emellett szeretnének valódi élményt is nyújtani a vállalkozó kedvű gyapjúrajongók számára. Ehhez csak fel kell keresni a kampány Európa kilenc országából elérhető oldalát, és nevet kell adni egy kedves báránynak.

A verseny november 24-én kezdődött és december 31-ig tart. A résztvevők a itt választhatnak egy merinói bárányt, „örökbe fogadhatják” és nevet adhatnak neki. Az a három versenyző pedig, akik a legfrappánsabb nevet adják a bárányoknak, partnerükkel elutazhatnak Ausztráliába, és részt vehetnek 2012 áprilisában a Sydney Royal Húsvéti Fesztiválon. Ez az esemény 900 000 vendéget csábít évente, és bemutatja az ország kultúráját, örökségét és kiválóságait.

Az egyhetes kaland során a nyertesek közelebbről is megismerhetik a birkanyírás szertartását és a gyapjúkészítést, illetve ellátogathatnak az egyik legismertebb merinói juhfarmra is, egy látványos, Kék-hegységen át vezető úton keresztül, mindezt a The Woolmark Company jóvoltából.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kedvez az autófeltöréseknek a kijárási tilalom

Kedvez az autófeltöréseknek a kijárási tilalom

"Próbáltam nem fázni" - Bernie Sanders reagált a róla készült mémekre

"Próbáltam nem fázni" - Bernie Sanders reagált a róla készült mémekre

Méz-királynő – Páratlan felvételek egy bámulatra és irigylésre méltóan tiszta életről

Méz-királynő – Páratlan felvételek egy bámulatra és irigylésre méltóan tiszta életről