Tetszett a cikk?

Tudta, hogy amint valaki lehet jobb- vagy balkezes, megállapítható a domináns szemünk is? Vizsgálták már meg olvasási szokásait szemüveg készítéskor? Hallott már századdioptria pontosságú szemmérésről? Az Essilor szakértő partnerei, a Varilux Mester Optikák számos innovatív, személyre szabott megoldást kínálnak bármilyen látásproblémára.

Az elmúlt évek, évtizedek technológiai innovációi lehetővé tették, hogy immár olyan korszerű látásvizsgálati eszközökkel dolgozzanak egyes optikai üzletek, amelyek rendkívül pontos képet adnak nemcsak a szemüveglencse és a szemüvegkeret, de a viselő vonatkozásában is. A látásszakértő Varilux Mester Optikákban például a domináns szem vizsgálata folyamán a műszerek századmásodperces reakcióidő különbségek segítségével állapítják meg, hogy melyik szemünk az „erősebb”. Így az elkészült szemüveglencsével még könnyebben és gyorsabban tudunk váltani a különböző távolságok között, még kényelmesebb látásélményt nyújt.

Emellett a különböző mérések segítségével a lencse illesztését a viselők anatómiai jellemzői alapján tudják optimalizálni. Egy tabletes szemkövető teszt segítségével pedig még a szemüvegviselők saját, jellegzetes közeli tekintési szokásai szerint is személyre szabhatóak a lencsék. A tökéletesebb látás érdekében a keret adatainak és egyéni viselési paramétereinek a figyelembe vétele elérhető a Varilux Mester Optikákban, valamint egyes üzletekben századdioptriás léptékű szemvizsgálatra is van lehetőség. Így összességében egy 100%-ban a szemüvegviselő igényeire szabott, többszörösen optimalizált látásélményt kapunk, ahogy feltesszük az elkészült szemüvegünket.Legyen szó bármilyen látásproblémáról, az Essilor szakértő partnerei, a Varilux Mester Optikák nem csupán a világ vezető multifokális lencsemárkáját* és az Essilor legmodernebb innovációs termékeit kínálják, de kiváló szaktudásuknak és mérési protokolljaiknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy szemünk számára a lehető legoptimálisabb megoldást javasolják.

 

Az exkluzív termékek és szolgáltatások mellett az Essilor Varilux Mester optikai partnerei a híres műsorvezető és sztárszakács, Gianni Annoni támogatását is élvezik, aki szintén Varilux Mester üzletben választott magának személyre szabott szemüveglencsét.„Én abszolút a minőség mellett állok. Nem szeretem azt látni, amikor az ember nem igazán figyel oda a szemére, a szeme igényeire és ezért a hipermarketben egyszerre három szemüveget választ, hogy egyáltalán ellásson valameddig. A szemünkre figyelni kell, ezért nagyon fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legjobb szemüveget. Azt, amelyiket észre sem vesszük, hogy rajtunk van, mert olyan jól látunk vele. Én ezért választottam az Essilor szemüveglencséit.”

Válasszon Ön is saját szemé(ly)re szabott szemüveglencsét a látásszakértő Varilux Mester Optikákban, november végéig Varilux multifokális lencsék esetén ajándék vékonyítással a még komfortosabb és esztétikusabb megjelenésért!

További információk

*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.