szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Philadelphia krémsajt fogalom, egész receptsorok épülnek a használatára és mi is nagyon kedveljük.

A Philadelphia krémsajt fogalom, egész receptsorok épülnek a használatára és mi is nagyon kedveljük. Viszont a magyar piacon nem forgalmazzák a különböző, szezonálisan változó ízesítésű változatokat, pedig van köztük néhány igazán remek. Szerencsére a Culinaris elmegy helyettünk Bécsbe és elhozza nekünk, így sikerült az idén beleszeretni a tormás és chilis Philadelphiába, előbbi lazaccal különösen tökéletes. A legfrissebb szállítmány újdonsága számunkra a paradicsomos-pestós krémsajt volt, ami így tél végén (reméljük, tényleg az) felüdülés az ízlelőbimbóknak. Csak ajánlani tudjuk, de gyorsan, mert hamar elfogy, láthatóan mások is szeretik.
„Készültem a keresztnevekből, hogy tudjam, ki lesz a pápa és tudtam is!” – videóriport a Vatikánból a pápaválasztásról

„Készültem a keresztnevekből, hogy tudjam, ki lesz a pápa és tudtam is!” – videóriport a Vatikánból a pápaválasztásról

Újabb földeket venne Orbán Ráhel Somogyban

Újabb földeket venne Orbán Ráhel Somogyban

Az amerikai pénzügyminiszter szerint megvan a kereskedelmi megállapodás Kínával

Az amerikai pénzügyminiszter szerint megvan a kereskedelmi megállapodás Kínával

„A helyzet nagyon durva" – felszívta magát a Duma Aktuál az új drogtörvény miatt

„A helyzet nagyon durva" – felszívta magát a Duma Aktuál az új drogtörvény miatt