szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Michael Jackson hagyatékának kezelői tiltakoztak a Discovery csatorna egyik műsora ellen, amelyben a tervek szerint a pop királyaként emlegetett énekes boncolását rekonstruálnák. Levelükben úgy fogalmaznak, hogy a műsor "megdöbbentően rossz ízlésről" tanúskodik, és nincs tekintettel a Jackson család érzéseire.

A Jackson-örökséget kezetlők levelükben  úgy fogalmaztak, hogy a Discovery csatorna műsora "megdöbbentően rossz ízlésről" tanúskodik, és nincs tekintettel a Jackson család érzéseire. Az ügyvédek a csatorna szemére vetik, hogy kihasználja Michael Jackson halálát, miközben cinikusan megpróbálja elhitetni a közönséggel, hogy az adásnak valamiféle orvosi színvonala lesz. Különösen megdöbbentőnek találták a Michael Jackson's Autopsy című műsorhoz készített reklámot. Ebben egy boncasztalon fekvő letakart test látható, a lepedő alól azonban kilóg egy kéz, amely az énekes védjegyének számító strasszköves kesztyűbe van bújtatva. John Branca és John McClain betegesnek nevezte az interneten látható képet.

life-style.hu Shake

Legyen ön is Michael Jackson!

Nem akar véget érni a pop királya körüli felhajtás, hiszen még mindig jó befektetésnek tűnik Michael Jackson nevével üzletelni. Jól érzi ezt a játékipar is: hamarosan egy egész bolygó áll majd a játékosok rendelkezésére Jacko világával egy online szerepjátékban, Planet Michael néven, de a táncrajongók sem maradnak ki a mókából.

MTI Világ

Gondatlansággal vádolja a koncertszervezőt Michael Jackson édesanyja

A koncertszervező cégre hárította a felelősséget Michael Jackson haláláért a tavaly nyáron elhunyt sztár édesanyja. Katherine Jackson a maga és néhai fia három gyermeke nevében nyújtott be keresetet egy Los Angeles-i bíróságra, amelyben azzal vádolta meg az AEG rendezvényszervező céget, hogy anyagi érdekeit szem előtt tartva nem gondoskodott a rossz állapotban lévő sztár egészségéről, és nem biztosított számára megfelelő orvosi ellátást.

hvg.hu Tech

Bolygót neveznek el Michael Jacksonról - videók

Nem akar véget érni a pop királya körüli felhajtás, hiszen még mindig jó befektetésnek tűnik Michael Jackson nevével üzletelni. Jól érzi ezt a játékipar is, hiszen hamarosan egy online szerepjátékban egy egész bolygó áll majd a játékosok rendelkezésére Jacko világával Planet Michael néven, de a táncrajongók sem maradnak ki a mókából.

Infarktust kapott Fásy Ádám, egy-két órán múlt az élete

Infarktust kapott Fásy Ádám, egy-két órán múlt az élete

Elrendelték a kazanyi iskolai tömeggyilkos vizsgálati őrizetét

Elrendelték a kazanyi iskolai tömeggyilkos vizsgálati őrizetét

Kigyulladt a szeméttelep, kétezer négyzetmétert borítottak el a lángok Jánossomorján

Kigyulladt a szeméttelep, kétezer négyzetmétert borítottak el a lángok Jánossomorján