szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai Maxim magazin rangsorolása alapján a 24 éves modell, Rosie Huntington-Whiteley megelőzte a legforróbb nők listáján Katy Perry-t, és jóval lekörözte Megan Foxot és Kate Middletont is.

A nagyérdemű főleg fehérneműben ismerhet rá az amerikai Maxim magazin szexi százas listájának győztesére. Rosie Huntington-Whiteley a Victoria's Secret üdvöskéje, de modellkedett már a Burberry-nek is - írja a Spiegel Online. A 24 éves brit nő vonzó vonalainak köszönhetően nemsokára a mozivásznon is debütálhat, a Transformers című akciófilm második részében fog szerepelni, melynek első epizódjában még Megan Foxra osztották a "jónő"-szerepet. Fox a legjobb nők listáján is háttérbe került, idén csupán a 17. helyezésig jutott.

Rosie Huntington-Whiteley ruhában, és anélkül
©

A második helyen Olivia Munn végzett, aki az Iron Man második részében vált híressé, utána következik Katy Perry. Az énekesnő fél éve hazánkat is megjárta, ahol a Fireworks című klipjét forgatta. A színésznők tarolnak a listán: Cameron Diaz benne van az első ötben, az Oscar-díjas Natalie Portman és a 2011-es Oscar-hostess Anne Hathaway pedig az első tízben.

A harmadik legjobb nő
©

Kate Middleton az amerikai férfiak szerint csak a 26., a hírhedt orosz kémnő, Anna Chapman pedig a 77. a rangsorban.

Az orosz Maximban címlapra is került a 77. legszexibb nő
©

 

 

hvg.hu Shake

A legszexibb nők negyven felett - videóval

Néhányan arra panaszkodnak a sztárvilágban, hogy az idő múlásával egyre nehezebb megszerezni az elismerést, de bizonyos nőkön, úgy tűnik, nem fog az idő. Ismét egy legszexibb lista, ezúttal tinik kizárva.

Shake

A legszexibb fehérnemű reklámok

Közeledik a karácsony, hirtelen megsokasodnak az ékszer, óra, parfüm és fehérnemű hirdetések a magazinokban és a képernyőkön. Fehérneműt, különösen nőknek szólót, sokféle módon lehet hirdetni: viccesen, agresszíven, művészkedve vagy az erotikára koncentrálva.

hvg.hu Shake

A legszexibb modellek

A models.com oldal bírálóinak szigorúan szakmai véleménye alapján meghatározták, hogy kik a legerotikusabb modellek a divatvilágban. Bár a rajongókat valószínűleg elvakítja az imádatuk tárgya iránt érzett vonzalom, és a remekül megcsinált reklámok áradata is befolyásolja ítéletüket, úgy tűnik, véleményük nem sokban különbözik a jóval objektívebbnek tekinthető szakemberekétől.

MTI Shake

Charlize Theron lett a világ legszexibb nője

Charlize Theron hollywoodi sztár a legszexibb nő a világon 2007-ben - jelentette be az amerikai Esquire magazin, amely friss számában interjút közöl az Oscar-díjas filmcsillaggal.

Pécsi virológusok: Olyanoknál azonosították a koronavírus brit mutációját, akik nem utaztak

Pécsi virológusok: Olyanoknál azonosították a koronavírus brit mutációját, akik nem utaztak

Silvio Berlusconit kiengedték a kórházból

Silvio Berlusconit kiengedték a kórházból

Pénzt kapnak a román háziorvosok, ha rábeszélnek valakit a koronavírus elleni védőoltásra

Pénzt kapnak a román háziorvosok, ha rábeszélnek valakit a koronavírus elleni védőoltásra