szerző:
hvg.hu

IPad2-vel gazdagodhatnak az orosz fiatalok, ha hajlandóak valamit letépni Putyinért. Diana, a dúskeblű aktivista például trikójától szabadul meg a cél érdekében. Méghozzá azért, hogy a szeretett politikus újra elnöki székbe ülhessen 2012-ben.

“Megőrülök a férfiért, aki megváltotta az országot” – tudjuk meg Dianától, aki odavan Putyinért. A diáklány három barátnőjével együtt, videón kampányol a politikusért, minden szexepilt bevetve. A bolgár kebelbarát Sabrina Boys, boys, boys című videóklipjére emlékeztető mozzanatokon - fehér magassarkún, domborodó dekoltázson, szájcsücsörítős koktélszürcsölésen túl szerepet kap egy tetszetős Apple készülék is, amelyen Diana szélsebesen lehívja a Putyin Hadserege című weboldalt. Ott gyűjtik a többi odaadó videóüzenetet, melynek mottója "Tépj le valamit Putyinért!" Diana például gondolkodás nélkül leszakítja trikóját, és arra kéri a fiatalokat: ők is tegyék ezt a nagyszerű politikusért, és a fantasztikus férfiért, akit csak azok mocskolnak be, akik félnek tőle, vagy irigykednek rá, véli legalábbis a szemrevaló orosz.  

Egy iPad2-vel spékelik meg a kedvcsinálót, egy táblagépet nyerhet ugyanis az, aki legtetszetősebb felvételt küldi, bár Dianával nehéz versenyezni, aki mielőtt hasít, még megrengeti kebleit.

A videót Kirill Sitov is üdvözölte. Blogján is népszerűsíti játékot az Egyesült Oroszország országházi képviselője, aki szerint nincs semmi kivetnivaló a szexi kampányban. Szerinte "gyönyörű és okos lányok egyesültek Putyin Hadseregében". Majd a kritkusokkal szemben azzal védekezik: "Miért nem látunk soha sikeres, csinos nőket az ellenzék körül csoportosulni? Úgy tűnik, a szép lányok kerülik őket. Érdekes, vajon miért van ez?  - írja Putyin híve hozzászólásában.

A mellbedobós kampányfilm pénteken került a netre, fent van Youtube-on is, a nemzetközi portálokon pedig már úgy értékelték a kezdeményezést, mint Putyin következő lépését a jövő évi újraválasztása érdekében, a 2008-as kényszerű leköszönése után. Nem ez az első az utóbbi időben, múlt héten több tucat gyermek énekelte a Blueberry Hill című híres "Putyin-dalt" a moszkvai fehér ház előtt, az akciót pedig a Mi tényleg szeretjük Putyint nevezetű szervezet hozta össze. Tavaly októberben pedig a nási újságíró-diákok fogtak össze, és smúzolva pózoltak csipkés fehérneműben a szeretett elnök kedvére. A testi bevetésre akkoriban nyomban válaszolt néhány ellenérzésű diák, és kiadták saját kalendáriumokat néhány provokatív kérdéssel, úgy, mint: "Mikor engedik ki Hodorkovszkijt?" vagy "Gyülekezési szabadság? Bárhol, bármikor?" továbbá "Az infláció a kenőpénzekre is hatással van?" és "Mikor várható a következő terrortámadás?".

Már dagadtak a keblek Putyinért tavaly októberben is
©
Akkoriban így reagáltak az ellenzők
©
Az ellenpózolók nem voltak hajlandóak akkoriban nekivetkőzni, arra viszont ott a Femen, akik bár ukránok, Putyint nemigen kedvelik, és bárhol, bármikor megszabadulnak felsőrészüktől egy-egy szociálisan kényes kérdés érdekében, legutóbb például június elején egy építkezésen.
Hírszerző/FH Világ

Videó: Putyin nyilvánosan énekelt és zongorázott

Zongorázott, majd mikrofont ragadott magához és egy Louis Armstrong-dalt énekelt el csütörtök este filmsztárok előtt Vlagyimir Putyin, egy szentpétervári jótékonysági koncerten - adta hírül az orosz média szombaton.

Christopher Mattheisen: A felhő öt éve kockázat volt, ma megkerülhetetlen

Christopher Mattheisen: A felhő öt éve kockázat volt, ma megkerülhetetlen

Ráfutásos baleset okozott gigadugót a rakparton

Ráfutásos baleset okozott gigadugót a rakparton

Bizarr összefügges lehet a légszennyezettség és a gyilkosságok száma között

Bizarr összefügges lehet a légszennyezettség és a gyilkosságok száma között

Szakértő: a gyorsaság és az együttműködés a kibervédelem alapja

Szakértő: a gyorsaság és az együttműködés a kibervédelem alapja

Milliós tömegek vonultak az utcára Libanonban

Milliós tömegek vonultak az utcára Libanonban

Ilyen egyszerű kémchipet készíteni

Ilyen egyszerű kémchipet készíteni