szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ismét kihallgatták VV Veronikát, az egykori valóságshow-szereplőt volt barátja, a szintén a Való Világban feltűnt Cristofellel való kapcsolata miatt. A fiú szakításukkor megverte a lányt, ám most újabb vád merült fel ellene.

Szerdán délután hallgatták ki ismét VV Veronikát a VIII. kerületi rendőrkapitányságon, akit volt barátjával, VV Cristofellel kapcsolatos viszonyáról kérdezték - írja a Blikk. Az egykori szerelmespár áprilisban szakított egymással, amikor a 19 éves fiú megverte a 21 éves lányt, aki kórházba is került, majd feljelentést tett a rendőrségen.

Miután az akták eljutottak a rendőrségtől az ügyészségre, ismét visszakerültek a VIII. kerületi kapitánysághoz, az ügyészség ugyanis a tanúmeghallgatások során rábukkant valamire és pótnyomozást rendeltek el.

Dr. Hyross Virág, Veronika ügyvédje elmondta, azért hívták be ügyfelét újabb kihallgatásra, mert Cristofel ellen kiegészítik az eljárást. Veronika kérésére azonban az ügyvéd nem árulta el, hogy pontosan miről van szó, annyit azonban igen, hogy ezzel a kiegészítéssel Cristofel büntetése tovább súlyosbodhat. Mint mondta, az ügyészség elfogadta mind a négy korábbi vádpontot, vagyis a személyi szabadság megsértését, a könnyű testi sértést, a zaklatást és a tettleges becsületsértést is, most pedig ezenfelül merült fel a gyanú valami miatt.

Veronika a Blikknek elmondta, a szóban forgó dolog nem aznap történt, amikor a verés, hanem korábban, a tanúkihallgatások során pedig erre a dologra is fény derült. Mint mondta, Cristofelt is újra be fogják idézni, de a lány azt nem akarta elárulni, hogy pontosan miről van szó, mert nem akarta hátráltatni a nyomozást. "Én csak szeretném, ha minél előbb vége lenne ennek az egésznek, és már nem kellene Cristofellel foglalkoznom" – magyarázta Veronika.

Már jövőre kitiltanák az autókat Párizs legbelső részéről

Már jövőre kitiltanák az autókat Párizs legbelső részéről

A leggonoszabb Hókuszpók – Haumann Péter 80 éves

A leggonoszabb Hókuszpók – Haumann Péter 80 éves

Egyetlen hónap alatt 62 milliót nyúlt le munkáltatójától egy banki pénztáros

Egyetlen hónap alatt 62 milliót nyúlt le munkáltatójától egy banki pénztáros