szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igazából sajnálni kellene, mégis inkább nevetni lehet azon a nőn, akire szívbajt hozott egy falánk medve az alaszkai kajaktúráján. Nemcsak éhes, hanem pofátlan is volt a ragadozó, mert hiába kérlelte először szépen, majd egérhangon sikítozva, mégis megkóstolta a kajakját, és benne a cuccait. A jelenet bármelyik filmben megállná a helyét. Csúnya, csúnya medve!

Valószínűleg senki sem tudja, mi történt Mary Maley alaszkai kajaktúráján Berg Baynál, ha nem veszi fel telefonnal a hisztirohamát és nem teszi ki a YouTube-re. De kitette. Így most már az egész világ láthatja, milyen szemét volt az a medve, amelyik beleharapott a kajakjába.

A videóhoz fűzött leírásában elmesélte, hogy éppen vacsorázott, amikor észrevette a medvét. Az állat megpróbált közelebb menni hozzá, úgyhogy kapott az arcába egy kis borsot. Pedig előtte szólt neki, hogy ne közelítsen!

A borsspray bevált, a medve arrébb cammogott, és azzal a lendülettel rámászott Mary kajakjára, hiába üvöltött vele fejhangon, hogy húzzon onnan.

Idézet a medve szigorú fegyelmezéséből: „Medve! Medve! Eltöröd! Eltöröd a kajakod! Miért töröd el a kajakom? Medve! Azonnal fejezd be!!!”

A medve nagyon-nagyon neveletlen volt, mert egyáltalán nem érdekelte, hogy más cuccához nyúlt. Ráadásul még illetlen is volt, mivel figyelmen kívül hagyta, hogy egy hölgy sikítozik neki.

„Fogalmam sincs, hogy került oda egy medve szeptember végén. Medve! Tudtommal te alszol ilyenkor!!!! Minek haraptál a kajakomba, ha az nem is kaja!! És még nem is finom. Medve!!” - ordítozta neki.

Lehet, már sosem derül ki, miért volt ekkora paraszt a medve.

Soha ilyen sok pénzből nem gazdálkodhatott a honvédség

Soha ilyen sok pénzből nem gazdálkodhatott a honvédség

Úgy kell szeretni a gyereket, hogy bármikor el tudd őt engedni

Úgy kell szeretni a gyereket, hogy bármikor el tudd őt engedni

1,5 tonnányi amfetamint foglaltak le a nyitrai vámosok

1,5 tonnányi amfetamint foglaltak le a nyitrai vámosok