szerző:
hvg.hu

A Fertőszentmiklós ezzel valószínűleg negatív rekordot döntött.

A Kisalföld számolt be róla, hogy a csapat legutóbb a Csornától 19-0-ás, a Bácsától 15-0-ás vereséget szenvedett, a Kapuvár ellen pedig azért úszták meg "csak" 11 góllal, mert a félidőben történt sérülések miatt a csapat létszáma a megengedett alá esett, emiatt pedig le kellett fújni a találkozót.

A Fertőszentmiklóst irányító két játékos-edző, Keresztes Szilárd és Péter Dániel azt mondták: kilátástalannak tűnik a helyzet, mert kevesen vannak, az ificsapatból töltik fel a keretet, de mindennap azért dolgoznak, hogy Fertőszentmiklós ne tűnjön el a megyei labdarúgás térképéről.

Megpróbálnak télig kitartani és feltölteni annyira a keretet, hogy ne legyen gond, és ne zárják ki őket. A negatív rekord a leglényegtelenebb, ha a szezon végét megérik, lehet mérlegelni a további szereplését és hogy van-e értelme a folytatásnak. Akik hétről hétre pályára lépnek, csak dicséretet érdemelnek, mert most a fennmaradás a tét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!