szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különleges videó jelent meg a Mac Otakara nevű YouTube-csatornán, ahol azt mutatták meg, milyenek lehetnek a 2019-ben érkező új iPhone-ok.

Bár a bemutatót csak idén szeptemberben tartja meg az Apple, a pletykák már tavaly megindultak arról, milyen lehet majd a soron következő csúcsmobil, az iPhone 11 (vagy iPhone XI). A téma kapcsán megszólalt a világ legjobb Apple-elemzője, és már videó is készült arról, milyen okostelefonra számíthatunk a cupertinói cégtől.

Most ismét egy videót láthatunk arról, milyen lehet majd az iPhone 11. Ahogy eddig, ezúttal is a kiszivárgott pletykákra építettek, ám ezúttal nem renderelt fotókról vagy animációról van szó. A Mac Otakara nevű YouTube-csatornán megjelent felvételen már kézbe is vették a mobilt – de persze nem az eredetit (vagy annak prototípusát) –, hanem annak egy 3D-nyomtatással elkészült verzióját.

A videóban két különböző méretű iPhone-t láthatunk, mindkettőt tripla kamerával a hátoldalán. Összehasonlításként melléjük került a jelenleg is kapható iPhone XS, hogy még látványosabb legyen, milyen változást kaphat majd az eszköz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az esztergomi Suzuki-gyár két dolgozója koronavírusos

Az esztergomi Suzuki-gyár két dolgozója koronavírusos

Közel kétmilliárd forintra pályázhatnak a magyar borászatok

Közel kétmilliárd forintra pályázhatnak a magyar borászatok

Figyelmeztet az FBI: a Windows 7 veszélyes, nem szabad használni

Figyelmeztet az FBI: a Windows 7 veszélyes, nem szabad használni