szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szerdán mutatja be a Microsoft egy dedikált hardverrendezvényen a Surface-vonal frissítését. Még maga a vállalat is beszállt a kiszivárogtatásba, bár sok konkrétumot nem árult el. Maradnak tehát a találgatások, bár már nem sok ideig.

A Microsoft hivatalos Surface-fiókjában jelent meg egy tweet új és innovatív dolgokról, amelyeket október 2-án mutatnak majd be New Yorkban. A tweethez egy videó is tartozik, amelyen Panos Panay, a Microsoft Eszközök csoportjának vezetője dicséri a közelmúlt Surface modelljeit, hozzátéve, hogy amit majd ezen a héten látunk, az is legalább olyan óriási lesz, mint ezek az eszközök.

©

„Korábban már elmondtuk, és most is csak ismételni tudjuk: új és innovatív dolgok érkeznek a #MicrosoftEvent alkalmával. Az eseményt a Twitteren is nyomon lehet majd követni, október 2-án, magyar idő szerint délután 4 órakor.

Bár e tweetből túl sok konkrétum nem derül ki, a redmondiak várhatóan a Surface Prót és a Surface Laptopot frissítik. A következő generációs Surface Pro, amelyet feltehetően Surface Pro 7-nek fognak hívni, állítólag két különböző változatban érkezhet, az egyik a már létező dizájnt és hardvert frissíti, a másik viszont erőteljes átalakítással járhat. A harmadik generációs Surface Laptop várhatón 15”-es lesz, és a belsejében AMD chip dolgozik majd.

Persze a legjobban mégis csak az összehajtható, duplakijelzős Surface-t várja a tech-világ. Ezt az eszközt azonban csak jövőre fogják forgalomba hozni, így ha meg is jelenik október 2-án, akkor csak egy rövid bemutató lehet arról, mire számíthatunk a jövőben.

Időközben az ismert Microsoft-kiszivárogtató, Walking Cat is megosztott marketingképeket a Surface vonulatról. Ezek is megerősítik, hogy legalább egy új Surface Laptopra és egy Surface Pro tabletre számíthatunk. A képeken látható egy tablet érintőceruzával, egy tablet tartóval és egy laptop. A második képen az LTE szolgáltatás elérhetőségével kapcsolatos szöveg a celluláris verzióra utal.

Egyébként nemcsak a Twitteren lehet majd élőben követi az eseményeket, hanem ezen az oldalon is.

Ha értesülni szeretne a Microsoft újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Azonnali hatállyal elrendelték a baromfik bezárva tartását Magyarországon

Azonnali hatállyal elrendelték a baromfik bezárva tartását Magyarországon

Ráerősít a hulladékgazdálkodásra a Mol

Ráerősít a hulladékgazdálkodásra a Mol

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt