szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Az államfő floridai látogatásán tárgyalt erről a miami polgármesterrel.

Alkonzulátust nyit a kormány Miamiban – írja az MTI. Áder János floridai látogatásán tárgyalt erről Francis Suarez miami polgármesterrel. Az államfő szerint az új konzulátus megkönnyíti a Floridában élő, nagyjából 100 ezer magyar számára az anyaországgal való kapcsolattartást.

Áder és Suarez tárgyalt a klímaváltozás hatásairól is, és az államfő szerint a miami városvezetés érdeklődött a magyar digitális technológiai fejlesztések iránt.

Áder többnapos floridai látogatásán találkozik a magyar közösségekkel, 1956 október 23. alkalmából ünnepi beszédet mond Sarasotában, illetve megnyitja az Amerikai Magyar Orvosszövetség 50. tudományos konferenciáját is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Többször rendelt képeket a nőrángató fotóstól a magyar konzulátus

Az idei tusnádfürdői szabadegyetemen nem dolgozott Borbáth Áron a csíkszeredai konzulátusnak, de tavaly rendeltek tőle többször is képeket. Vagyis a férfi, aki a hajánál fogva a földre rántotta az Orbán-beszédet megzavarni próbáló tüntetőt, tavaly magyar állami pénzben is részesült.

Véget ért az egyhetes zárlat Aucklandben, ahol egy fertőzött miatt rendeltek el teljes karantént

Véget ért az egyhetes zárlat Aucklandben, ahol egy fertőzött miatt rendeltek el teljes karantént

6201 új fertőzött, elhunyt 108 beteg

6201 új fertőzött, elhunyt 108 beteg

Íme az ötös lottó nyerőszámai

Íme az ötös lottó nyerőszámai