szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az elnök kampányfőnöke szerint jól megy a klub, nem a márkaépítés a cél.

A National Doral Miamiban, Donald Trump golfklubjában rendezik meg a G7 országok legközelebbi csúcstalálkozóját 2020 júniusában, írja a BBC. A National Doral Miami 17 kilométerre fekszik a Miami Repülőtérről.

Mick Mulvaney, az elnök ideiglenes kabinetfőnöke azt közölte: Trump nem fog profitálni az eseményből, mivel a golfklubja amúgy is sikeres, nincs szüksége ilyesfajta márkaépítésre.

Ahogy azt korábban megírtuk, az Egyesült Államokban rendezik meg jövőre a vezető gazdsági nagyhatalmak csúcstalálkozóját. Donald Trump az idén nyár végén rendezett találkozón dobta be az ötlete arról, hogy nála rendezzék a találkozót. Ez már akkor sem aratott osztatlan tetszést. A New York Times arról írt, hogy ez etikai problémákat vet fel, a Washington Post pedig arra utalt, hogy a Trump National Doral Miami Golf Resort veszteséges, 2017-ben, vagyis az ingatlanmágnás elnöki kinevezése után ugyanis 67 százalékkal csökkent a bevétele.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

A franciák szerint az EU sorsa forog kockán a lengyelek és a magyarok miatt

A franciák szerint az EU sorsa forog kockán a lengyelek és a magyarok miatt

Hatalmasat nőtt a gyógyszertárak forgalma november elején

Hatalmasat nőtt a gyógyszertárak forgalma november elején