szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem csak a magyar politikusok mesterei a kérdések elől menekülésnek.

Egy leedsi farmon indította a reggelt Boris Johnson, ahol tejet osztogatott a kampánya részeként. Az eseményen megjelent az ITV reggeli műsorának riportere is, aki szerette volna élőben kapcsolni a stúdióba a miniszterelnököt.

Magyarországon persze elcsodálkozunk azon, hogy egy tévé csak úgy meginterjúvolná a miniszterelnököt egy nappal a választás előtt, a briteknél ennyire azért nem nagy meglepetés ez. Johnson stábjának mégsem tetszett az ötlet, az egyik kísérője egy szép nagyot káromkodva küldte el a riportert, aki ez után újra szólt neki, hogy élő adásban vannak. Johnson pedig azt mondta a tévésnek: egy perc, és válaszol a kérdéseire. Majd bement egy hűtőházba, és nem is jött onnan ki, amíg a riporter el nem ment.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gergely Zsófia Itthon

"Fuss, Mondok, jön a média" – a konyhán át menekült a vadászházba beköltöző polgármester

Minden módon kerülte a találkozást a sajtóval az a Mondok József, aki egyszerűen beköltözött egy uniós pályázati pénzen felhúzott vadászházba. Pedig dicsőséges nap volt számára a csütörtöki: újraválasztották a lovasszervezetének élén. Csak a nyilvánosságot kellett nélkülöznie: zárt ülést rendeltek el történetük során először, nehogy feltehessük neki kérdéseinket. Végül a polgármester szolgálati terepjáróját átparkolták a hátsó kijárathoz, hogy eliszkolhasson – a hvg.hu riportja egy országos sportszövetség kabaréjelenetekkel tarkított közgyűléséről.

Extrém hideg lehet a hétvégén, figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

Extrém hideg lehet a hétvégén, figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben