Lélektani határ alatt a Facebook-részvények, vizsgálódnak a hatóságok

2012. május 29., kedd, 18:45 • Utolsó frissítés: 2012. május 29., kedd, 20:36
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

A 30 dolláros lélektani szint alá esett a Facebook részvényeinek értéke, miután az amerikai hatóságok megkezdték a vizsgálatot Mark Zuckerberg ellen, aki a bejelentések szerint félrevezethette a befektetőket.

A 38 dolláros nyitóár után múlt héten 32 dolláros mélységbe süllyedtek a Facebook részvényei az amerikai tőzsdén. A hét első kereskedési napján folytatódott a gyengülés, a papírok egészen 28.65 dollárig estek, miután az amerikai hatóságok megkezdték a vizsgálatokat azzal kapcsolatban, hogy az alapító Mark Zuckerberg, illetve a kibocsátást szervező bankok félrevezették-e a befektetőket.

A Facebook és az IPO-ban közreműködő bankok ellen indított eljárásban megfogalmazott állítások szerint az érintettek csak a legnagyobb befektetőkkel osztották meg a közösségi oldal idén várható teljesítményével kapcsolatos információkat, míg az átlagos befektetők a korábbi, jobb adatok tudtában vásároltak be a részvényekből.
Fotó:

A Facebook tőzsdén töltött napjairól, illetve az árfolyammozgások hátteréről bővebben olvashat a témával foglalkozó, összefoglaló cikkünkben.
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Lélektani határ alatt a Facebook-részvények, vizsgálódnak a hatóságok
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X