szerző:
hvg.hu

A két hazai Hummer-tulajdonos nemzetközi követőre talált az Egyesült Államok északi-nyugati részén. A befagyott Moses-tó jegébe szakadt ugyanis egy újabb Hummer - írja az Autómenedzser.

Aki azt gondolta, hogy a február elején Balatonakarattyán látott elmerülős produkció megismételhetetlen, az tévedett - írja az Autómenedzser.hu. A jég fogságába esett és magára hagyott Hummer H2-t Washington állam vadőrei fedezték fel, és rövid nyomozás után kiderült, hogy előzőleg a kocsit ellopták tulajdonosától. A háromtonnás Hummerrel az autótolvajok hajtottak a tóra, és miután a jég beszakadt alattuk, a járművet hátrahagyva elmenekültek. A fotókért kattintson az Autómenedzser oldalára!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!