szerző:
hvg.hu

A 10 másodperces szpot pont annyit mutat, hogy tovább csigázza az embert.

Január 6-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt 2016 első nagy rendezvénye, a Las Vegas-i CES, ám a sajtó számára már néhány nappal korábban elkezdik bemutatni az újdonságokat. Bár a kiállítás elsősorban a techről szól, az utóbbi években egyre több autógyártó is képviseltette magát. Az idei show-nak egy új szereplője is lesz, a Faraday Future, amely Amerikában fogja lerántani a leplet a Tesla-gyilkosnak kikiáltott elektromos autójáról.

Arról már korábban írtunk, hogy a Faraday Future a 2016-os év nagy dobása lehet, ám eddig egy kis kontúron kívül nem sok mindent láthattunk a titokzatos nagyágyúról. Egészen mostanáig, a cég ugyanis Twitteren tett közzé egy 10 másodperces videót, amolyan "az előzetes előzetesét". Egyelőre csak a logó, az első fényszórók és az egyik kerék látható.

A CES-en egyelőre csak egy koncepcióautót mutatnak majd be, de ha hihetünk az előzetes ígéreteknek, egy elég ütős konstrukciót láthat majd a közönség. Az autót január 4-én leplezik majd le.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!