szerző:
hvg.hu

Az olasz szuperautóról sok minden eszébe jut az embernek, de hogy egy elhagyatott farmon hajtsák ki a lelkét, na az biztosan nem.

A TaxTheRich nevű YouTube-csatornát két fiatal srác csinálja, akik egészen egyedi módját választották a szuperautók és luxusjárgányok bemutatásának. Hajtottak már meg Rolls Royce-t a mezőn, és égették már szét a gumiját egy Jaguar XJ 220-nak, most pedig egy Ferrari F40 GT-n volt a sor, hogy egy elhagyott farmon nyomják tövig a gázpedált.

A Ken Blocktól már megszokott Gymkhana videók stílusában készítették el a ferraris Farmkhana változatot, ami a szuperlassított felvételeknek köszönhetően egyszerűen tökéletes. Minden más szó felesleges, beszéljünk helyette a videó:

Csak a miheztartás végett: a srácok egy 2,9 literes, ikerturbós, 471 lóerős motorral ellátott jószággal játszadoztak egy kicsit. Mi a merészség, ha nem ez?

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!