szerző:
hvg.hu

Autók alkatrészeiből berendezési tárgyat készíteni nem könnyű feladat, a képeket látva viszont úgy tűnik, az Unibro Design simán vette az akadályt.

Ha valaki szereti bütykölni az autóját, jó eséllyel tart az otthonában néhány, korábban már kicserélt pótalkatrészt, ami "majd jó lesz még valamire". Ezeket viszont nagy valószínűség szerint soha semmire nem használja már az embert, így előbb-utóbb a szemétbe kerülnek. Ezt (is) szeretné megakadályozni egy osztrák garázscég.

©

Az Unibro Design különlegessége, hogy a régi, már kidobásra szánt autós alkatrészekből egyedi bútort készítenek. A Road and Truck szerint a cég megrendelésre is készít bútorokat és berendezési tárgyakat, de a saját maguk által beszerzett anyagokból is igen tetszetős darabokat készítenek. Ilyen például a Mustang, vagy a barna BMW Alpina motorháztetőjéből készült íróasztal, de a légszűrőből készült lámpák is nagyon népszerűek.

©
©
©
©
©
©

Bár az autós alkatrészekből készült bútorok többnyire erőltetettnek hatnak, a képek alapján úgy tűnik, ezúttal sikerült ezt a hibát kiküszöbölni.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!