szerző:
hvg.hu

Egy szlovák apróhirdetési oldalon bukkant fel a szénszálas alkatrész négyezer eurós áron.

Tavaly októberben a hazai és a világsajtót is bejárta a Váci úton összetört LaFerrari híre, melynek olasz gazdája idén januárban ismét felhívta magára a figyelmet, azzal, hogy a megjavíttatott szupersportautót a nappalijában tárolja, amíg elkészül a garázsa. Azokon a képeken már tényleg egy karcmentes autó látható, amiről nehéz lenne megmondani, hogy néhány hónappal korábban milyen csúnya állapotban nézett ki.

©

A balesetnek számtalan fénykép és az elhíresült videó mellett, most az összetört első lökhárító is emléket állít, ugyanis a szénszálas alkatrész felkerült egy szlovák apróhirdetési oldalra, ahol négyezer eurót, vagyis átszámítva mintegy 1,2 millió forintot kérnek érte. Hogy mihez lehet kezdeni egy ilyen torzóval az jó kérdés, leginkább relikviaként lehet elképzelni, amely egy műhely vagy akár szoba dísze lehet, igaz ebben a vonatkozásban kicsit ront az összképen, hogy leszedték róla a Ferrari-emblémát.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!