szerző:
hvg.hu

A maranellói csapat az első jelek alapján az idei szezonban is rendesen kitesz magáért.

Az elmúlt néhány évben sokan kritizálták a Forma–1-es autókat azért, hogy a hangjuk "már nem a régi", a versenygépeknek nincs olyan domináns, mindent lehengerlő hatásuk, mint a korábbi változatoknak. Az első jelek alapján úgy tűnik, a Ferrari mindent megtesz azért, hogy őket ne érje majd ez a vád.

A 2016-os Scuderia Ferrari hivatalos bemutatásáig még szűk egy hét van hátra, a csapat viszont már most birizgálja az ember fantáziáját. Az istálló hivatalos Twitter-oldalára előzetesként felkerült egy 30 másodperces videó, amiben amellett, hogy a készülődés és a háttérmunka pillanatait láthatjuk, be is indítják a kocsit. Igaz csak néhány másodpercig hallható a motor, és akkor is csak zárt térben, de első hallásra nagyon tetszetősen duruzsol.

A legelső csapat a Renault volt, ami megmutatta idei versenyautóját – a róla készült képeket itt tudja megnézni.

Ha nem szeretne lemaradni a 2016-os Forma-1-es Ferrari bemutatásáról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!