szerző:
hvg.hu

A képek alapján egy másik változat is készülne belőle, igaz, ez még csak a tervezőasztalon létezik.

Nem kell már sokat várnunk, hogy a Bugatti végere leleplezze a Veyron utódját, a Chriont, a cég ugyanis a Genfi Autószalonra tervezi a nagy leleplezést. A várakozást jól mutatja, hogy az elmúlt hónapokban sok fontos részlet szivárgott ki a kocsiról, sőt, még kémfotót és kémvideót is készítettek róla, a Bugatti azonban tovább húzza a várakozók agyát.

©

A renderelt képek alapján úgy tűnik, a kupé mellé egy roadstert is készítenek, igaz, erre minden bizonnyal jó néhány évet kell még várni – írja a Carscoops. Ha azonban zöld utat kap a projekt, akkor egy 1500 lóerős szuperautóban ülve nézegetheti az új tulajdonos a csillagokat.

©

A terv sokban hasonlít a Vision Gran Turismora, főleg az első lökhárítónál lévő patkó alakú rácsok, valamint a hatalmas, C-alakú oldalsó légbeömlők miatt.

Erőforrás tekintetében valószínűleg hasonló paraméterekkel bír majd, mint a hamarosan érkező kupé, amiről itt írtunk korábban.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!