szerző:
hvg.hu

Az amerikai fenegyerek ezúttal Dubaj utcáin pörgette meg a 650 lóerős autóját.

Több mint egy év telt el azóta, hogy Ken Block leforgatta a Gymkhana 7-et, így nem csoda, hogy mindenki várta a február 29-i napot. Az amerikai fenegyerek Los Angeles után Dubajba tette át a "székhelyét", hogy az Egyesült Arab Emírségek hihetetlen gazdagságáról elhíresült városában mutassa meg, mire képes autójával. Block ebből az alkalomból ismét a 650 lóerős, összkerékhajtású Ford Fiestáját vette elő, ami a videót nézve igen jó választásnak bizonyult.

Az ikonikus helyszínek mellett természetesen a méregdrága szuperautók is feltűnnek a felvételen – rendőri- és civil formájukban is. Az egyik legmeredekebb résznél például úgy driftel Bock, hogy egy csapat ilyen gép "zárja körbe", így valószínűleg izzadhatott a tenyere, nehogy valami hiba csússzon a számításba. Mert azért a nagy Ken Blocknak sem mindig adja ki.

A videóban még egy rögtönzött gyorsulási versenyt is tartott többek között a Bugatti, a Ferrari és a Lamborghini társaságában.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!