szerző:
hvg.hu

Van az úgy, hogy egy Ferrari-tulajdonos nem elégedett a szerzeményével. Szerencsére sikerült gyorsan a kedvébe járni.

El sem tudjuk képzelni, milyen lehet az az érzés, amikor az ember megrendeli az olaszoktól a Ferrari 458 Spidert, a kamion leszállítja neki, majd amikor kicsomagolja, mérgesen vágja földhöz a szállítólevelet. Pedig a dolog nagyon is valóságos, és ha nem is pont ilyen, de valami ehhez hasonló jelenet játszódhatott le nemrég.

Történt ugyanis, hogy a tulajdonos megkapta az általa rendelt szuperautót, ám amikor kicsomagolta, kiderült, hogy nem az egyedi, hanem a sorozatgyártásban készült beltérben kénytelen utazni. Hogy ne legyen kidobott pénz a vásárlás, a Carlex Design sietett a segítségére, akik a kérésnek eleget téve szabták át az autó dizájnját. A végeredményt nézve kicsit mintha túl sok is lett volna a kérés.

©
©
©
©
©
©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!