szerző:
hvg.hu

Az amerikai Penzoil cég elég látványos videóval reklámozza magát. Egy Ferrari 488 GTB-vel száguldozták körbe a barcelonai F1-es pályát a Circuit de Barcelona-Catalunyát, majd egy kicsit csapattak a spanyol város egyik körforgalmában is.

Persze a klipből nem a Penzoil szereplése érdekes, hanem a maranellói paripát kézben tartó Rhys Millen mutatványa, aki korábban a Formula Drift bajnokságban és a Pikes Peak hegyi felfutón is győzni tudott, jelenleg pedig Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb autós kaszkadőre. Hát nem lehet panasza a megbízónak Millenre, aki a tavaly bemutatott Ferrari 458 utód, a 3.9 literes biturbós V8-as 670 lovas 488 GTB-ből látványosan kiautózta a maximumot.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!