szerző:
hvg.hu

Ennyi pénzből már valódi luxusingatlant is lehetne vásárolni, ezúttal azonban csak egy autó jön ki belőle. Mondjuk ennek speciel nem 4, hanem 6 kereke van. És nemcsak az AMG, hanem a Brabus is dolgozott rajta.

Tavaly tavasszal írtunk arról, hogy felbukkant a hazai használt autó piacon egy igen különleges jármű. A Mercedes G63 AMG 6X6-ot akkoriban 270 millió forintos áron kínálták eladásra, most azonban felbukkant egy még ennél is drágább és nem mellesleg különlegesebb autó. Konkrétan ez:
©

Hát persze, hogy ez is egy Mercedes G63 AMG 6X6, csak éppen nem egy gyári állapotú, mindössze 571 lóerős példány, hanem egy Brabus tuningos kocsi. Az 5,5 literes motorból ezúttal kereken 700 lóerős teljesítményt csikartak ki a neves német tuningműhelyben.

©

A 2015 októberében gyártott, érvényes magyar okmányokkal hirdetett autóval eddig mindössze 3100 kilométert tettek meg, vagyis szinte még bejáratós. Ennek megfelelően az ára is igen borsos: az eladó valamivel több mint 1,2 millió eurót, vagyis átszámítva mintegy 385 millió forintot szeretne kérni az újszerű állapotú és természetesen full extrás különlegességért, ami kívül fekete, belül pedig piros.

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!