szerző:
hvg.hu

Az amerikai színésznő azt állítja, a filmproducer megerőszakolta, és, hogy akiknek ezt elmondta, félrenéztek.

Egyre tovább fodrozódik, de talán inkább dagad a Weinstein-botrány, újabb csontvázak zuhannak ki különféle szekrényekből a filmvilágot megrázó szexuáliszaklatás-ügyben.

Az alábbi eset a történethalmaz egy újabb sajátos rétegét mutatja meg.

A többek közt a Grindhouse-filmekből, a Fekete dáliából, vagy a Sikolyból ismerős színésznő azt mondja, hogy hiába fordult az Amazon Studióhoz azok után, hogy Weinstein megerőszakolta őt, a stúdió vezetője, Roy Price azt mondta neki, nincs bizonyíték a történtekre. "Én magam vagyok a bizonyíték, ezt mondtam neki" – idézi McGowant a BBC.

Az Amazon a történtek után felfüggesztette Price munkaviszonyát, és megszakított minden kapcsolatot a vele korábban üzleti partnerségben álló Weinstein Companyval.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!