szerző:
hvg.hu

Az amerikai színésznő azt állítja, a filmproducer megerőszakolta, és, hogy akiknek ezt elmondta, félrenéztek.

Egyre tovább fodrozódik, de talán inkább dagad a Weinstein-botrány, újabb csontvázak zuhannak ki különféle szekrényekből a filmvilágot megrázó szexuáliszaklatás-ügyben.

Az alábbi eset a történethalmaz egy újabb sajátos rétegét mutatja meg.

A többek közt a Grindhouse-filmekből, a Fekete dáliából, vagy a Sikolyból ismerős színésznő azt mondja, hogy hiába fordult az Amazon Studióhoz azok után, hogy Weinstein megerőszakolta őt, a stúdió vezetője, Roy Price azt mondta neki, nincs bizonyíték a történtekre. "Én magam vagyok a bizonyíték, ezt mondtam neki" – idézi McGowant a BBC.

Az Amazon a történtek után felfüggesztette Price munkaviszonyát, és megszakított minden kapcsolatot a vele korábban üzleti partnerségben álló Weinstein Companyval.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!