szerző:
hvg.hu

A Terminátor videóban üzent rajongóinak és megköszönte azt a rengeteg támogatást, amit az utóbbi napokban kapott. Schwarzeneggeren nemrég sürgősségi szívműtétet hajtottak végre.

Jobban érzem magam, de azt még nem tudom mondani, hogy nagyszerűen vagyok, mert az egy teljesen más állapot

– mondta a színészlegenda az Instagram-oldalán közzétett néhány másodperces videóban, amely az első, mióta a 70 éves Schwarzeneggert kiengedték a kórházból. Ide egy előre eltervezett, katéteres szívbillentyűcsere miatt ment be Kalifornia állam egykori kormányzója, de a beavatkozás közben komplikációk léptek fel, ezért sürgősségi szívműtétet kellett elvégezni rajta.

Thank you all for caring. We are moving forward!

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Schwarzenegger a videóban hosszú másodpercekig beszélt arról is, mennyire meghatódott a rengeteg jókívánságtól és üzenettől, amit világszerte élő rajongóitól kapott, és hogy most minden erejével a gyógyulásra koncentrál, pihenésképp pedig sakkozik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!