szerző:
hvg.hu

A hétfő reggeli heves esőzés eléggé megviselte a New York-i metróhálózatot, videofelvételeken látszik, ahogy egyes állomások beáznak, hömpölyög a lépcsőkön lefelé a víz. A beömlő eső miatt műszaki fennakadások voltak.

A munkába induló New York-iak telefonnal felvették, ahogy a reggeli vihar gyakorlatilag elmosta a föld alatti tömegközlekedést. Több metrómegállóba is beömlött a víz, műszaki elhárításra volt szükség. A Metropolitan Transportation Authority (MTA), helyi közlekedési vállalat a Twitterén közölte, hogy az F és az M vonalakon is több helyen nem állt meg a metró a betörő víz miatt, többek között a Times Square és Grand Central Terminal között voltak nagyobb fennakadások.

A reggeli özönvízről elég ijesztő felvételeket töltöttek fel az utasok:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!