szerző:
hvg.hu

Marc Spelmann előadásán pörög az internet.

A 46 éves férfi a szombati show-ban egy lélegzetelállító trükköt mutatott be: arra kérte a zsűritagokat, hogy válasszanak egy véletlen szót egy könyvből, egy lapot egy pakli kártyából, illetve egy zsírkrétát. Amanda Holdennek az volt a feladata, hogy keverjen össze egy Rubik-kockát.
Ezután Marc elmesélte, hogy feleségénél három évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, mialatt terhes volt. Anya és lánya is túlélték a kemoterápiát, az alig pár éves Isabella pedig már hónapokkal ezelőtt megjósolta a zsűritagok válaszait a mostani műsorban feltett kérdésekre. A férfi egyből bejutott a döntőbe.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!