szerző:
hvg.hu

Vonatra ül Sussex hercegnője, hogy megnyisson néhány intézményt Anglia északnyugati részén.

Először lát el királyi feladatokat csütörtökön Meghan Markle a férje, Harry herceg nélkül. Lesz viszont egy nagyon illusztris kísérője Erzsébet királynő személyében. A 92 éves uralkodó és a brit királyi ház legújabb tagja vonattal utazik Anglia északnyugati részébe, hogy felavasson többek között egy hidat, egy könyvtárat, egy kulturális központot, és hogy megtekintsen egy táncelőadást, valamint meghallgassa az iskolások éneklését.

A királyi feladatoknak feltehetően kipihenten és boldogan áll majd neki, brit sajtóhírek szerint ugyanis Harry és Markle túl van a nászútján. Az úti céljukról rengeteg találgatás megjelent, értesülések szerint végül Kelet-Afrikát választották, ahol több országban is jártak.

A héten Harry titkársága bejelentette, hogy az ifjú házasok még idén képviselik majd a monarchiát egy Ausztráliát, Fidzsit, Tongát és Új-Zélandot érintő úton.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!