szerző:
hvg.hu

Novembertől új részleggel, a média- és tartalomfejlesztési divízióval bővül a háromszoros olimpiai bajnok úszónő cége, az Iron Corporation.

Hogy pontosan mit fog csinálni az új részleg, Hosszú a Facebookon közzétett bejelentésben pontosan nem jelölte meg. "Boldoggá és büszkévé tesz minket, milyen sokan vagytok kíváncsiak ránk, és szeretnénk mindent megtenni azért, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást kapjatok arról, mi történik velünk. Emellett örülnénk, ha ti is többet szólhatnátok hozzánk, ha az Iron Nation tagjai egymáshoz is közelebb kerülnének, ami így reményeink szerint szintén könnyebben valósulhat meg. Természetesen vannak ennél távolabbi és merészebb céljaink is, melyekről most talán korai még beszélni, de hamarosan ennek is eljön az ideje" – írta.

A divízió vezetésére tapasztalt szakembert, a Sport TV-ből ismert kommentátort és műsorvezetőt, Szaniszló Csabát nyerték meg, aki tizenkét év után hagyja ott kedvükért a munkahelyét.

"Amellett, hogy Csaba számos rangos sporteseményt közvetített, az elmúlt években hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon" – olvasható a közleményben.

Az úszó azt is elárulta, hogy Szaniszlóval közösen június óta tervezik a jövő Iron Networkjét, aminek eredménye "rövidesen látható, hallható és olvasható lesz".