szerző:
HVG

Kétszer bonthatott pezsgőt szilveszterkor Andy Vajna: délután ötkor megvette a TV2-t, és így tévéguruként köszöntötte az éjfélt – írja dokumentum-összeállításában a HVG eheti száma.

Sorra veszti a csatákat Simicska Lajos és csapata: ellenfelei elbontatják cégének fővárosi hirdetőoszlopait, Andy Vajna pedig – hite szerint - megkaparította előlük a TV2-t. A mai miniszterelnöki kedvenc akcióját Simicska üzlettársa, Fonyó Károly jogtalannak tartja, a tévétársaságot ő is magáénak tudja, így a háborúskodás bíróságokon folytatódik.

A HVG által közölt dokumentumok szerint Vajna cége szilveszterkor fizetett, és egy háromoldalú, „hitelszerződéseket és biztosítéki jogokat átruhazó megállapodás” alapján megszerezte a TV2-t.

Részletek a csütörtökön megjelenő HVG-ben.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!