szerző:
hvg.hu

Fazekas Sándor nem hogy visszakozik, de rárak egy lapáttal: a rovarral etetőknek bűnhődniük kell.

Meg kell akadályozni, hogy a magyar embereket bogarakkal etessék – szélsebesen terjed a bogár-gate, Fazekas Sándor agrárminiszter ismét leszögezte, nyomatékosította, hogy senkik nem etethetik bogarakkal, rovarokkal a magyarokat. A HírTV felvételén látszik, hogy a miniszter határozott hatósági szigort ígért mindenkinek, aki ezzel próbálkozik.

Ezek szerint a budapesti Villányi úton lezajlott I. Rovaripari Konferencia felforgató, anarchista rendezvény volt a NÉBIH-hel együttműködve.

Hogy ezzel egy létező problémákra adható választ lehetetlenít el, itt írtuk meg – a rovarevés valós környezetvédelmi, mobilitási, egészségügyi kérdéseken segíthet, és magyar cégek sora foglalkozik már most értékesítéssel.

Természetesen rovarokat étkezési célra lehet vásárolni most is – 2017 nyarán egyébként a kormányhoz közel álló Origo dicsőítette a rovarevést. Akkor még nem sorosista felforgatás volt.

Ön hogy látja?

Fazekas és a rovarevés

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!