szerző:
hvg.hu

Délelőtt még egy kicsit visszaerősödött a forint a 329-es szintre, de utána újabb mélypontra került.

Nem sokkal délelőtt tíz óra után adhattunk hírt arról, hogy történelmi mélypontra került a forint. Azóta egy kis ideig erősödni kezdett a magyar pénz, rövidebb ideig 329 forintba is került egy euró, késő délutánra azonban újrakezdődött az esés.

Az új történelmi mélypont most 330,69, ennél több forintot soha nem kellett még adni egy euróért.

A nap nagy részében 330,3-330,5 forint között mozgott egy euró ára.

Nagy Márton MNB-alelnököt a parlamentben kérdezték az árfolyamról. Ő azt mondta: 

a magyar deviza, ugyanúgy, mint a régiós devizák, relatíve sokkal stabilabb, mint az euró.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!