szerző:
hvg.hu

Nem találtak közelebb használható stadiont, Óbudán játssza a hazai meccseit a Monor.

Már most megnyerte a Monor az NB III-as bajnokságot, de a Pest megyei városban így sem lesznek másodosztályú meccsek az őszi szezontól. A klubvezetés ugyanis bejelentette: jobb híján Óbudán lesz a hazai pályájuk.

Mint írták, törekszenek arra, hogy hamar alkalmas legyen a saját pályájuk az NB II-re, de most még nem az. A másodosztályú Cegléd ugyan szinte Monor mellett, Albertirsán játssza épp a hazai meccseit, amíg a saját stadionja épül, de az a pálya jövőre már nem kapja meg az NB II-es engedélyt.

Azt nem tudni, hogy a ceglédi stadion mikorra lesz készen, így lehetőségként maradt Soroksár és Óbuda – végül a III. Kerület stadionja mellett döntöttek. Ott egyébként már az NB II második vidéki csapata lesznek ők, hiszen a Vác is ott játssza a hazai meccseit a stadionépítés miatt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!