szerző:
hvg.hu

Idén áprilisban egy 120 négyzetméteres, svábhegyi ingatlant is vásároltak Lázár János tízéves fiának nevére - közölte kedd esti Híradójában az RTL Klub.

Svábhegyi 120 négyzetméteres ingatlant is vettek Lázár János kisfiának nevére - hangzott el az RTL Klub kedd esti Híradójában.

Lázár a 444.hu szerint a csatornának azt mondta, hitelből és családi összefogással jött össze a vásárlás. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy januárban új vagyonnyilatkozatot fog leadni, és akkor majd szerinte minden világossá válik.

©

A svábhegyi lakást a beszámoló szerint ugyanúgy nem tüntették fel Lázár János vagyonnyilatkozatában, mint azt a 20 millió forint értékűre becsült szőlőbirtokot, amit tavaly vásároltak a fiának.

Ingatlanpiaci szakértők szerint a Mátyás király utcai négylakásos társasházban lévő ingatlan értéke 60-70 millió forint körül lehet, Lázár azt mondta az RTL Klubnak, hogy ez a becslés nagyjából pontos.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!