szerző:
hvg.hu

Maszturbációs segédeszköznek nevezték Tóbiás József MSZP-elnök feleségét a 888.hu egyik szombati cikkében, amelyben Rába Tímea régi meztelen fotóihoz fűzött vitatható tartalmú megjegyzéseket a név nélküli szerző. A portál főszerkesztője G. Fodor Gábor, a kormányközeli Századvég egyik vezetője. A cikktől facebookos bejegyzésben határolódott el Gulyás Gergely, az Országgyűlés egyik fideszes alelnöke. Tóbiás József közölte, megtette a szükséges jogi lépéseket a cikk miatt.

A 888.hu cikkéhez Rába Tímeáról egy olyan netes oldalról vettek le meztelen fotókat, amelyen ismert magyar nők aktképeit gyűjtötték össze. A szerző „jó kis öreg szoci retrópornót” emlegetett, Rába Tímeát pedig maszturbációs segédeszköznek nevezte. A cikkbe még Tóbiás József és Rába Tímea lányát is belekeverték.

Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a Törvényalkotási bizottság elnöke a Facebookon fejezte ki nemtetszését a 888.hu-val szemben.

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé” – írta.

A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.

Posted by Gulyás Gergely on Sunday, 24 January 2016

A termék kifejezéssel Gulyás Gergely egyértelműen személyesen G. Fodort célozta meg, aki korábban nagy vihart kavart azzal a véleményével, hogy a polgári Magyarország fogalma politikai termék csupán – emlékeztet a Magyar Nemzet.

Tóbiás József később közleményt adott ki, e szerint megtette a szükséges jogi lépéseket a családjáról megjelent cikkel kapcsolatban. "Ugyanígy teszek minden sajtóorgánummal, amely a cikket továbbközli. A cikkel kapcsolatban - sem nekem, sem a családomnak - nincs további mondanivalónk" - írta.