szerző:
hvg.hu

Nem akart szóba állni a sajtóval Balogh József, Fülöpháza polgármestere, miután élettársa megveréséért 420 ezer forint pénzbüntetésre és 256 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére ítélte szerdán a bíróság. A volt fideszes politikus annyit azért elmondott, hogy három éve nem röhögött, mert beteg a lánya, és valamiért megkérdezte azt is, hogy ott voltunk-e a kolontári ítélethirdetésen. Menekülésvideó.

A Kecskeméti Járásbíróság szerda reggel hirdette ki elsőfokú ítéletét az ügyben. Az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős. A vádlott és védője három nap gondolkodási időt kért. A szerdai ítélethirdetésről itt olvashatnak részleteket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!