szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Győri Gábor Budapestre költözne egy olyan mozgássérült otthonba, ahol egy fokkal emberhez méltóbb életet élhetne.

Pénzt kunyerálok, mint SICKRATMAN. Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ez ciki, de egy jelentős művész példáján felbuzdulva gondoltam, megpróbálom én is

írta ki a Facebookra Győri Gábor, aki egy mozgássérült, 32 éves férfi, miután a magyar pop-rap zenész pénteken a rajongóihoz fordult támogatásért.

Győri Gábor azt írja a Facebookon, hogy egy világvégi faluban lakik, egy mozgássérült-otthonban, és szeretne felköltözni Pestre, egy olyan otthonba, ahol egy fokkal emberhez méltóbb életet élhetne.

Ehhez viszont pénzre lenne szükség. Az én fogalmaim szerint elképesztően sok pénzre. Kábé annyira, mint amennyit tegnap Sickratman összekalapozott.

A posztban kiírta az OTP-s számlaszámát: 11773023-00333094

Szombat délutánig több mint ezren megosztották a posztot, és több kommentelő jelezte, hogy utalt pénzt Gábornak.

Pénzt kunyerbálok, mint SICKRATMAN. Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ez ciki, de egy jelentős művész példáján...

Közzétette: Gábor Győri – 2016. február 26.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!