szerző:
hvg.hu

A folytatódó nyomozás során céges papírokat foglaltak el a rendőrök egy eddig nem ismert ingatlanban.

Lagzi Lajcsi érdi villájának átkutatása önmagában újdonságnak számít, ugyanis az eddigi közel félmilliárdot érő ingatlanai mellett a villa nem volt eddig ismert a hatóságok előtt – írja a Blikk. Az érdi villa több mint 2000 négyzetméteres, a lap egy "toszkánai" épületként írja le, mely egykor szállodaként üzemelt, melynek Puskás Ferenc is gyakori vendége volt, ezért a helyiek Puskás-villának nevezik.

Sokáig állami tulajdonban volt az épület, de a helyiek gyanították, hogy Galambos Lajos vehette meg, mert gyakran látták az épületnél.

©

A házkutatás tényét Galambos ügyvédje is megerősítette, elmondása szerint az ügyfelével szemben zajló nyomozás során ezúttal több olyan céges dokumentumokat foglaltak le, mely nem kötődik az eredeti nyomozás tárgyához. Az ügyvéd hozzátette, hogy a lakást nem Galambos Lajos, hanem feleségének vállalkozása birtokolja, csakúgy, mint a Boglárkáról elnevezett lakóparkot.

Galambos Lajost és feleségét közüzemi számlák elcsalásával, közokirat-hamisítással és vesztegetési kísérlettel gyanúsítják, a zenész januárban szabadult előzetes letartóztatásából.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!