szerző:
hvg.hu

A levélben Orbán arra buzdítja a határon túliakat, hogy szavazzanak 2018-ban.

Levélben emlékezteti a külföldön élő kettős állampolgárokat Orbán Viktor, hogy ne felejtsenek el szavazni 2018-ban - írja a 24.hu, amely közli is az Orbán Viktor aláírásával ellátott levelet.

A levélben Orbán arra emlékezteti a címzetteket, hogy a 2010-ben megalakult országgyűléstől kapták meg a kettős állampolgárság lehetőségét, és ezzel azt, "amire majd száz évig vártunk", ugyanis a "kettős állampolgárság kiterjesztésével sok százezer magyar hivatalosan is a magyar nemzet részévé vált".

A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amelyek az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek. A tét az, hogy tudjuk-e tovább javítani életkörülményeiket, meg tudjuk-e védeni kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat. Erről szól a jövő évi országgyűlési választás

- írja a levélben Orbán, aki ezután arra biztatja a címzetteket, hogy ha eddig nem regisztráltak a jövő évi szavazáshoz, ezt tegyék meg.

Döntsünk közösen! Számítok Önre!

- írja végül a miniszterelnök a szavazásra buzdító levélben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!