szerző:
Tóta W. Árpád - Fekete Norbert

Tóta W. Árpád a bodajki fesztiválon próbálta megfejteni, mi újat kínál a választóknak a Momentum.

Wie, bitte? Tóta W. Árpád a Momentum Mozgalom bodajki fesztiválján járt? Igen, publicistánk nagy vihart kavart kritikus cikke (Moment, bitte) után ellátogatott a legfiatalabb ellenzéki párt nyári táborába, és kifaggatta annak vezetőit. Tóta beszélt Fekete-Győr Andrással, Pottyondy Edinával és Hajnal Miklóssal, valamint a tábor vendégeivel. Ahogy a fizikában ismert paradoxon mondja, amíg egy kutatás nem mutatja ki, él-e Schrödinger macskája, addig hipotetikusan egyszerre holt és élő. Hát a Momentum szíve merre ver?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!