szerző:
hvg.hu

Egy csodálatos betonteknő és a hatalmas parkoló teszi még szebbé a Szalajka-völgyet.

Elkezdett megépülni a lovas stadion az ország egyik legkedveltebb és legszebb kirándulóhelyének bejáratában, sokan meglepődnek majd a épülő betonkolosszus láttán – írja az Index. A lap olvasójától kapott kép szerint egy háromfalú betonteknő épül a Szalajka-völgy bejáratánál. 6 ezer fős stadion lesz, hozzá illő léptékű parkolóval, így jó nagy területen ki kellett irtani a fákat és az egyéb növényzetet, hogy az egészet lebetonozzák.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad fejlesztésének költségeit 4,6 milliárdra becsülte eredetileg, de végül 6,2 milliárdos szerződést kötöttek Mészáros Lőrinc egyik cégével és az Euro Campus Kft.-vel a feladat elvégézésére.

A szilvásváradi kormányberuházásról az egykori szövetségi kapitánynak más véleménye volt, a Magyar Lovassport Szövetség elnökségi közleményben támadta meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!