szerző:
hvg.hu

Az RTL Klub képernyőjén futó reklámokért nem kérhetnek és nem fogadhatnak el pénzt, az rtlklub.hu-n viszont fizetett politikai hirdetéseknek adnak majd helyet.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Az RTL Klub politikai reklámokat is sugároz majd a 2018-as országgyűlési választás kampányidőszakában – közölte a kereskedelmi tévé hétfőn.

A csatorna lehetőséget és felületet biztosít az országos listát állító jelölő szervezeteknek, hogy üzeneteiket eljuttathassák a választópolgároknak. A törvényi szabályozás alapján a képernyőn futó politikai reklámok közzétételéért a médiaszolgáltató nem kérhet és nem fogadhat el ellenszolgáltatást.

Az M-RTL ezen döntését a törvényi határidőben a Nemzeti Választási Bizottságnál is be fogja jelenteni.

A televíziós társaság az rtlklub.hu oldalon fizetett politikai hirdetések megjelenésének is helyet ad, ezen szándékát az Állami Számvevőszéknek határidőben be is jelentette – tették hozzá.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.