szerző:
Tóth Richárd
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A hvg.hu közéleti podcastjának a vendége Gulyás Balázs aktivista, több tüntetés szervezője. Vele beszélgettünk a május 8-i tüntetésről. A demonstrálók a Kossuth térről üzennek az alakulóülésen résztvevő kormánynak és az ellenzéknek is.

Az aktivista társaival együtt több tüntetést is szervezett már az áprilisi választás és a Fidesz harmadik kétharmada óta. Mit akarnak elérni? Meddig lehet tízezreket utcára vinni? Feltűnhet-e a mostani tömegben egy ellenzéki messiás? És jó-e az, ha együtt tüntet szélsőjobbos és liberális? Ezekről is beszélgettünk Gulyás Balázzsal.

Tartalomjegyzék (az adott témára kattintva a podcast megfelelő részére ugorhat).

Itt találja teljes adásunkat:

Ha Soundcloudon hallgatná meg adásainkat, itt érheti el. Ha kattint, feliratkozhat SoundCloud-csatornánkra, sőt, le is töltheti az adást és elrakhatja későbbre:


Amennyiben iTunes-t használ, csatornánkat itt is elérheti:

Tudja, mi a Fülke? Hallgatta már? Van véleménye róla? Segítsen nekünk, töltse ki kérdőívünket. Köszönjük!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!