szerző:
hvg.hu

A volt miniszter a Facebookon is elbúcsúzott.

Balog Zoltán mai beszéde után a Facebookon is elbúcsúzott hat éves miniszterségétől, melyben azt írja, nagy és sok terhet tesz le. Megköszönte Orbán Viktornak a munkát, de megköszönte azoknak is, akik segítettek neki abban, hogy a feladat ne „mission impossible” legyen. A volt miniszter azt is kéri, hogy mindenki támogassa utódját, Kásler Miklóst.

Íme a teljes bejegyzés:

2018. május 17-én búcsúzó miniszterként nagy és sok terhet teszek le. Ez az időszak 2012 és 2018 között eredményeket, sikereket, kudarcokat és mulasztásokat jelent.
Köszönöm mindenekelőtt miniszterelnök úrnak, hogy ezt a munkát 6 éven keresztül végezhettem. Két parlamenti választáson aratott győzelem egy minisztérium munkájának értékelésére csak feltételesen alkalmas. De az elmúlt évek eredményei mérhetők azok életében, akikért dolgozunk.
S az is biztos, sokan segítettek abban, hogy a feladat ne „mission impossible” legyen. Köszönöm ezt a segítséget! Köszönöm elsősorban annak, Aki az örömöt, a jót, a bajt, a sikert, a kudarcot – az életet adja. Ő adja az áldást, és Ő mondja ki a végső ítéletet. Köszönöm azoknak a segítségét, akik munkatársként, közéleti tisztségviselőként, egyházi emberként, a kultúra szereplőiként, egyszerű polgárként, nemzetközi partnerként erősítettek, megajándékoztak a figyelmükkel, kritikus szolidaritásukkal, vagy csak egyszerűen – de a legjobb tudásuk szerint – elvégezték a munka rájuk eső részét. Köszönöm a távozásom alkalmából küldött személyes üzeneteket is.
Megkövetek mindenkit, akinek adósa maradtam. Kérem, támogassák utódom munkáját!
Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk találkozni!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!