szerző:
hvg.hu

Olvasóink szavaztak arról, a minisztereket bemutató parlamenti beszéd alapján kit becsül leginkább Orbán Vikor, illetve kit tart potyautasnak. Szórakoztató lett az eredmény.

Pénteken mutatta be minisztereit a parlamentben Orbán Viktor, van, aki egy hajrát kapott, másnak megköszönte a korábbi munkáját. Megszavaztattuk olvasóinkat, hogy a beszéd alapján vajon kit becsül legjobban Orbán Viktor.

A szavazatok 34 százalékát Pintér Sándor belügyminiszer vitte el, második lett Varga Mihály pénzügyminiszter 25 százalékkal. Rogán Antal propagandaminiszter lett a harmadik, jócskán lemaradva, mindössze 13 százalék gondolta úgy, hogy őt becsüli leginkább Orbán.

Olvasóink szerint legkevésbé Nagy István agrárminisztert becsüli. Nagy beszélt arról, a migránsok vagy vendégmunkások által eldobott szendvics miatt tombol itthon az afrikai sertéspestis.

A másik szavazáson, ahol azt kérdeztük, kit tekinthet potyautasnak Orbán, Semjén Zsolt miniszterenök-helyettes győzött, toronymagasan. A szavazatok 30 százalékát kapta meg. Második az az opció lett, hogy Orbán senkit nem tekint potyautasnak, hiszen ő mindig tökéletes döntést hoz, 11 százalék szerint pedig Bártfai-Mager Andrea a megfejtés.

Rogán Antal három szavazattal maradt le a dobogóról.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!